CarΗellas: Νέα Mercedes E-Class All-Terrain

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα Mercedes E-Class All-Terrain

Στην προσπάθεια της να ανταγωνιστεί τόσο το Audi A6 Allroad, όσο και το νέο Volvo V90 Cross Country, η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νέα έκδοση της E-Class, η οποία ονομάζεται All-Terrain. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα station-wagon με εκτός δρόμου ικανότητες.
Mercedes-Benz-E-Class_All-Terrain-2017
Από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, γίνεται αντιληπτό ότι η γερμανική φίρμα κατασκεύασε ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το «image» ενός SUV,με την άνεση ενός station. Το αμάξωμα
προστατεύεται με πλαστικά στους θόλους και νέους προφυλακτήρες, ώστε να μπορεί να κινηθεί και σε πιο σκληροτράχηλους δρόμους.
Mercedes All terrain
Παράλληλα, η νέα Mercedes E-Class All-Terrain διαθέτει ράγες οροφής, ζάντες 19 ιντσών και ρυθμιζόμενη ανάρτηση Air Body Control, η οποία προσφέρει 159 χιλιοστά μέγιστη απόσταση από το έδαφος δίνοντας «σεβαστές» εκτός δρόμου ικανότητες. Από την άλλη, στο εσωτερικό δεν διαφέρει πουθενά από μία «απλή» E-Class.
Mercedes-Benz-E-Class_All-Terrain interior
Περνώντας στους κινητήρες, αρχικά θα είναι διαθέσιμη μία πετρελαιοκίνητη έκδοση (E220d 4MATIC) με 2λιτρο turbo κινητήρα 194 ίππων και 400 Nm ροπής. Ασφαλώς, θα είναι τετρακίνητη και θα συνδυάζεται με το αυτόματο 9G-tronic.
Σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα, η νέα Mercedes E-Class All-Terrain θα παρουσιαστεί επίσημα στην επερχόμενη έκθεση του Παρισιού, ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2017.