CarΗellas: Αυτό είναι το ισχυρότερο Audi RS3 (vid)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αυτό είναι το ισχυρότερο Audi RS3 (vid)

Εν όψει του επερχόμενου σαλονιού αυτοκινήτου στο Essen, αξίζει να αναφερθούμε στο Audi RS3 R, το οποίο δημιουργήθηκε από τον βελτιωτικό οίκο MTM και είναι πραγματικά σκληροπυρηνικό.
Audi
Εξωτερικά, ο βελτιωτικός οίκος έχει τοποθετήσει μπροστινό spoiler και διαχύτη κατασκευασμένα από ανθρακονήματα για το βελτιωμένο μοντέλο που θα προσφέρεται σε χρώμα Nardo Grey. Επίσης, διαθέτει
ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport, που φιλοξενούν μεγάλες δισκόπλακες και κόκκινες δαγκάνες. Εσωτερικά, διαφοροποιείται από το «απλό» Audi RS3, λόγω των νέων δερμάτινων επενδύσεων.
445
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, όπου συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η MTM εξέλιξε τον υπερτροφοδοτούμενο 5κύλινδρο TFSI ώστε να αποδίδει 502 ίππους και πάνω από 650 Nm ροπής. Αποτέλεσμα είναι το βελτιωμένο γερμανικό hatchback να αγγίζει την τελική ταχύτητα των 290 km/h.
ddd
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η MTM προσφέρει και ένα πιο «light» πρόγραμμα των 435 ίππων για το Audi RS3. Δείτε το βελτιωμένο Audi RS3 και συγκρίνετε τον βελτιωμένο 2,5 TFSI με τον «απλό» στα παρακάτω videos!