CarΗellas: Νέο Opel Crossland X

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Νέο Opel Crossland X

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του, η Opel έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από το νέο της Crossover που θα ονομάζεται Crossland X και, ουσιαστικά, έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της γερμανικής φίρμας ακριβώς κάτω από το Mokka X.
Opel Crossland X
Εξωτερικά, το μέγεθός του είναι οριακά μικρότερο από αυτό του Mokka και ξεπερνά οριακά τα 4,2 μέτρα. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και θα είναι διαθέσιμο με διαφορετικό χρώμα οροφής ώστε να προσεγγίσει
και το νεανικό κοινό. Το «dna» των SUV γίνεται εύκολα αντιληπτό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα πλαϊνά προστατευτικά.
Opel Crossland X rear
Το εσωτερικό είναι γνώριμο και παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό του Opel Astra. Η κεντρική κονσόλα είναι εξοπλισμένη με τα Android Auto και Apple CarPlay για υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας με «έξυπνες συσκευές», ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή OnStar της γερμανικής φίρμας. Παράλληλα, εξοπλίζεται με συστήματα βελτίωσης της ενεργητικής ασφάλειας, όπως το emergency braking assist και η ανίχνευση πεζών.
Opel Crossland X interior
Σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι αρχικά το Crossland X θα διατεθεί χωρίς σύστημα τετρακίνησης.
Η επίσημη παρουσίασή του θα λάβει χώρα στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, όπου θα μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ οι πωλήσεις δρομολογούνται για το προσεχές καλοκαίρι.