CarΗellas: Κώστας Στεφανής για το μοιραίο δυστύχημα

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κώστας Στεφανής για το μοιραίο δυστύχημα

Ρωσική ρουλέτα χαρακτήρισε ο Κώστας Στεφανής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, το να οδηγεί κανείς με ταχύτητες 250 και 300 χιλιομέτρων στην εθνική οδό.
720_502228_7a0b77b09d-969240a4079dce78
Αναφερόμενος στην τραγωδία που συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας ο κορυφαίος συνοδηγός στην ιστορία των ελληνικών ράλι εστίασε στην υπερβολική ταχύτητα που είχε
αναπτύξει η Porsche.
«Θα πρέπει να αρχίσουμε να διδασκόμαστε ότι το να μετακινούμε ένα όχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και πολύ επικίνδυνη. Στα 250 και 300 χιλιόμετρα ούτε οι οδηγοί της F1 θα τολμούσαν να το κάνουν αυτό γιατί το θεωρούν αυτοκτονία. Έχουν περάσει από αυτές τις ταχύτητες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Στεφανής και παρομοίασε την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες με τη θανατηφόρα διαδικασία της ρωσικής ρουλέτας.
«Οι Ρώσοι είχαν ένα παιχνίδι που λεγόταν ρωσική ρουλέτα. Έβαζαν μία σφαίρα σε ένα όπλο και έστριβαν τη θαλάμη και ο άτυχος δεν μάθαινε ποτέ από τι πέθανε», τόνισε.
Και συμπλήρωσε: «Εμείς εδώ παίζουμε ρωσική ρουλέτα με γεμάτο τον μύλο και ελπίζουμε να κολλήσει ο κόκορας. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αν η Πολιτεία δεν αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο εκπαίδευσης από νεαρή ηλικία... Επίσης ο τρόπος που αποκτούμε το δίπλωμα να εμπεριέχει αυτή την εκπαίδευση».
Ακούστε το ηχητικό πατώντας εδώ!
Πηγή: enikos.gr