CarΗellas: Porsche 911 Turbo από την Techart

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Porsche 911 Turbo από την Techart

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για τους ιδιοκτήτες της Porsche 911 Turbo Cabriolet έχει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος «Techart».
techart-porshce-911-turbo-cabriolet
Το νέο project ονομάζεται Techart GTstreet R Cabriolet, με τις διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται εξωτερικά, εσωτερικά, αλλά και στην ιπποδύναμη. Η εμφάνιση της Porsche 911 Turbo γίνεται πιο σκληροπυρηνική με
το νέο bodykit και τα ανθρακονημάτινα κομμάτια, όπως τα εμπρός φτερά και το ενεργό εμπρός σπόιλερ. Στο πίσω μέρος πρωταγωνιστεί η μεγάλη αεροτομή που θυμίζει GT2 RS, ενώ οι διαθέσιμες ζάντες είναι μεγέθους 20 ή 21 ιντσών.
techart-porshce-911-turbo-cabriolet (1)
Στο εσωτερικό επικρατεί το ίδιο κλίμα με πληθώρα alcantada επιφανειών, αλλά και αλουμινένιων διακοσμητικών στοιχείων. Προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν carbon επιφάνειες στην πλάτη των καθισμάτων και στην κεντρική κονσόλα.
techart-porshce-911-turbo-cabriolet (2)
Περνώντας τώρα στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι, οι μηχανικοί του βελτιωτικού προσφέρουν ένα κιτ αναβάθμισης, με την ιπποδύναμη να φτάνει στους 711 ίππους. Κάτι τέτοιο έχει σαν αποτέλεσμα τα 96 km/h να έρχονται από στάση μέσα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 km/h. Τέλος, τα αεροδυναμικά βοηθήματα προσφέρουν κάθετη αντίδραση της τάξης των 321 κιλών στα 300 km/h.