CarΗellas: Στην «παραγωγή» 15 Lancia Delta HF Integrale

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Στην «παραγωγή» 15 Lancia Delta HF Integrale

Η Lancia είναι μία εταιρία που αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους της αυτοκίνησης και ένας από τους λόγους που έγινε κάτι τέτοιο ονομάζεται Lancia Delta HF Integrale. Ήρθε, λοιπόν, η αναβίωση του μοντέλου, αλλά δυστυχώς όχι από την ίδια την αυτοκινητοβιομηχανία.
lancia-delta-integrale
Ο 32χρονος Eugenio Amos είναι ένας φανατικός λάτρης της Lancia και μέσω της εταιρίας του, Automobili Amos, θα κατασκευάσει περίπου 15 «αντίγραφα» της Delta HF Integrale. «Αγαπάω αυτό το αυτοκίνητο γιατί
κέρδισε έξι παγκόσμιους τίτλους και οι άνθρωποι αγαπούν αυτοκίνητα που δεν κατασκευάζονται πια», δηλώνει χαρακτηριστικά ο εμπνευστής αυτής της ιδέας.
Τα 15 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν είναι τρίπορτα, αντί για πεντάπορτα, με το μετατρόχιο να είναι φαρδύτερο, ενώ θα γίνει εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ανθρακονημάτων. Το εσωτερικό, από την άλλη, θα θυμίζει περισσότερο την Delta S4 Stradale.
lancia-delta-integrale-coming-back
Όσον αφορά στον κινητήρα, ο υπερτροφοδοτούμενος 2λιτρος θα είναι ελαφρώς τροποποιημένος ώστε να αποδίδει περισσότερους από 200 ίππους. Παράλληλα, αλλαγές θα γίνουν και στο σύστημα ανάρτησης, ώστε να βελτιωθεί η δυναμική συμπεριφορά του οχήματος.