CarΗellas: Δωρεάν μάθημα οδήγησης με την αγορά του Ford Focus RS

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Δωρεάν μάθημα οδήγησης με την αγορά του Ford Focus RS

Δεν είναι λίγοι οι κάτοχοι γρήγορων αυτοκινήτων που βίωσαν την «άσχημη» πλευρά της οδήγησης επειδή είχαν τα χρήματα για την απόκτηση ενός ισχυρού αυτοκινήτου, αλλά όχι την ικανότητα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όταν βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του.
RS Adrenaline Acadeny
Κάτι τέτοιο το γνωρίζει η Ford και αποφάσισε να παρέχει δωρεάν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στους αγοραστές του νέο Focus RS. Πρόκειται για το σεμινάριο «RS Adrenaline Academy», το οποίο
περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, αλλά και πρακτική εκπαίδευση στην πίστα της Γιούτα των Η.Π.Α παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Ford Focus RS. Σκοπός είναι η εξοικείωση των νέων ιδιοκτητών του πανίσχυρου hatchback με τη συμπεριφορά του οχήματος στις ακραίες συνθήκες, η «γνωριμία» με το πρόγραμμα drift mode, αλλά και η ανακάλυψη των ορίων τόσο του Focus RS, όσο και του ίδιου του οδηγού.
RS Adrenaline Academy Ford Focus
Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν στους αγοραστές του «καυτού» hatchback, οι οποίοι ωστόσο θα κληθούν να πληρώσουν το κόστος μεταφοράς και διαμονής. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία μέσω ενός δεύτερου μαθήματος οδήγησης με την πανίσχυρη Mustang GT.
Διαβάστε εδώ κάθε λεπτομέρεια για το νέο πρόγραμμα «RS Adrenaline Academy».