Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Η G-Power απογειώνει την Mercedes-AMG GT

Τον βελτιωτικό οίκο G-Power τον γνωρίζουμε όλοι από τις «μεταμορφώσεις» των BMW. Παρ΄ όλα κάποιες φορές βελτιώνει και εντυπωσιακά αυτοκίνητα από άλλες εταιρείες, όπως η εικονιζόμενη Mercedes-AMG GT.
g-power-mercedes-amg-gt
Εξωτερικά, οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στο εμπρός splitter και τα υπόλοιπα αεροδυναμικά βοηθήματα που κατασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου από την G-Power. Ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας του γερμανικού
supercar συνεχίζεται με τις ζάντες της Hurricane RR μεγέθους 20 ιντσών εμπρός και 21” πίσω, ενώ τα ελαστικά είναι διαστάσεων 275/30 στους εμπρός τροχούς και 305/25 στους πίσω.
g-power-mercedes-amg-gt (1)
Βέβαια, οι διαφοροποιήσεις δεν εντοπίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση. Ο 4λιτρος V8 twin-turbo κινητήρας από τους 462 ίππους έφτασε στους 610, περισσότερους ακόμα και από την κορυφαία AMG GT R. Το αποτέλεσμα είναι τα 100 km/h από στάση να έρχονται σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.
g-power-mercedes-amg-gt (3)
Το κόστος για τους ενδιαφερόμενους κατόχους της Mercedes-AMG GT, ανέρχεται περίπου στα 2.500 ευρώ για την μηχανική αναβάθμιση σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο, ενώ οι ζάντες και τα ελαστικά κοστίζουν κάτι λιγότερο από 8.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου