CarΗellas: Με σούζα και 168 χλμ./ώρα μπροστά από μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ (+video)

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Με σούζα και 168 χλμ./ώρα μπροστά από μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ (+video)

Μπορεί η χώρα να είναι υπό καθεστώς lockdown και να υπάρχει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όμως κάποιοι συνεχίζουν τις βόλτες σε απαγορευμένες ώρες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους άδειους δρόμους.


Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα του Star και προβλήθηκε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων από την παραλιακή, όπου δυνάμεις της τροχαίας είχαν στήσει μπλόκο και προχωρούσαν σε ελέγχους για ταχύτητα. Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο ήταν τα 70 χλμ./ώρα, αλλά μία μηχανή πέρασε από το σημείο με 168 χιλιόμετρα. Ο οδηγός σταμάτησε και δέχθηκε κανονικά κλήση, χάνοντας το δίπλωμα του, όπως και αρκετοί οδηγοί οχημάτων.

Ραντάρ Τροχαίας: Με 212 χλμ/ώρα στη Λ.Βουλιαγμένης (+video)

Λίγο νωρίτερα όμως, έναν άλλος μοτοσυκλετιστής αντέδρασε τελείως διαφορετικά. Μόλις είδε τον αστυνομικό να του κάνει σήμα για να περάσει δεξιά για έλεγχο, αντί να επιβραδύνει, αύξησε την ταχύτητα και συνέχισε. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ που ήταν στο σημείο. Δύο μηχανές άρχισαν να τον καταδιώκουν αμέσως, μία εκ των οποίων έφυγε με σούζα.



Πηγή: Gazzetta.gr