CarΗellas: Πωλείται ένα ολοκαίνουριο Mazda MX-5 NC στην Ελλάδα

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Πωλείται ένα ολοκαίνουριο Mazda MX-5 NC στην Ελλάδα

Μπορεί στη σημερινή εποχή ως καινούριο να προσφέρεται μόνο το Mazda MX-5 ND, ως Cabrio και Targa, αλλά υπάρχει ένα μοναδικό NC και είναι διαθέσιμο σε γνωστή ιστοσελίδα μεταχειρισμένων.


Το Mazda MX-5 ήρθε στην χώρα μας σε δύο διαθέσιμες επιλογές, μία με τον ατμοσφαιρικό 1.800άρη των 126 ίππων και μία με τον 2λιτρο, επίσης ατμοσφαιρικό των 160 ίππων. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την ισχυρότερη έκδοση και, σύμφωνα με τον κάτοχο, πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο που προσφέρεται με τις εργοστασιακές ζελατίνες. Αγοράστηκε με σκοπό να αποτελέσει μέρος συλλογής έναντι του ποσού των 37.000 ευρώ. 


Υπενθυμίζουμε ότι η 2λιτρη έκδοση διαφοροποιείται από την μικρότερη κυρίως λόγω του ισχυρότερου κινητήρα, του στάνταρ διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης και του μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο πωλείται έναντι του ποσού των 23.500 ευρώ και το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για συλλέκτες.
 

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία, αλλά και περισσότερες φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που είναι σα να κύλησε χθες από τη γραμμή παραγωγής.