CarΗellas: Δυστύχημα-Γλυφάδα: Η στιγμή που η Corvette χτυπά τον μοτοσυκλετιστή (vid)

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Δυστύχημα-Γλυφάδα: Η στιγμή που η Corvette χτυπά τον μοτοσυκλετιστή (vid)

Θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτη, με τον οδηγό της μαύρης Corvette που θα δείτε στο video να εγκαταλείπει το θύμα.
Σε κάμερα που βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας καταγράφεται η στιγμή που το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο χτύπησε τον άτυχο 25χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος
στην άσφαλτο. Η οικογένεια και οι φίλοι του άτυχου νεαρού απευθύνουν έκκληση για μάρτυρες.Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος της Γλυφάδας αναφέρει:
"Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης".Τέλος, να τονίσουμε ότι το πολυτελές αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ανασφάλιστο.