CarΗellas: Ανανέωση για την BMW 4-Series

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ανανέωση για την BMW 4-Series

Στην ανανέωση της BMW 4-Series προχώρησε η βαυαρική φίρμα, φρεσκάροντας τόσο τις Coupe και Grand Coupe, όσο και την ανοιχτή έκδοση «Convertible».
bmw
Εξωτερικά, οι αλλαγές εντοπίζονται στα νέα bi-Led φωτιστικά σώματα εμπρός και στα led στο πίσω μέρος, ενώ οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες παραπέμπουν σε αυτούς της 3-Series, η οποία ανανεώθηκε
πρόσφατα.
BMW-4-Series_Coupe
Σημαντική προσθήκη είναι και η διεύρυνση της γκάμας των χρωμάτων, τόσο για το εξωτερικό με την προσθήκη των «Snapper Rocks Blue» and «Sunset Orange», όσο και για το εσωτερικό, ενώ μεγαλύτερη ποικιλία υπάρχει και στις ζάντες αλουμινίου με την προσθήκη νέων σχεδίων μεγέθους 18 ή 19 ιντσών.
BMW-4-Series_Gran_Coupe
Περνώντας στο εσωτερικό, το τιμόνι έχει αντικατασταθεί, ενώ ο «sportive» χαρακτήρας ολοκληρώνεται με την παρουσία αλουμινένιων και χρωμιομένων επενδύσεων. Παράλληλα, το νέο σύστημα πλοήγησης «Professional» ταυτίζεται με αυτό που συναντάμε στη νέα BMW 5-Series, ενώ την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των επιβατών αναλαμβάνει η ψηφιακή οθόνη που βρίσκεται στο ταμπλό.
4 series
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα ανανεωμένα μοντέλα. Στη βάση της γκάμας βρίσκονται οι πετρελαιοκίνητη 418d με τους 148 ίππους και η 420i με τους 181. Συνεχίζουμε με τις 435d των 309 ίππων και την 440i των 322. Ασφαλώς όλες οι εκδόσεις είναι πισωκίνητες, με προαιρετική επιλογή του συστήματος τετρακίνησης xDrive, ενώ μόνο η 435d διατίθεται με αποκλειστικά με 4κίνηση.
BMW-4-Series_interior
Η παρουσίαση των ανανεωμένων εκδόσεων θα λάβει χώρα στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.