CarΗellas: Ανανέωση για τη Ford Mustang

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ανανέωση για τη Ford Mustang

Διανύοντας τον τρίτο χρόνο στην αγορά, έφτασε η ώρα της ανανέωσης για τη Ford Mustang. Πρόκειται για την 6η γενιά του αμερικάνικου μοντέλου, το οποίο  θα διατεθεί με μικρές αλλαγές σε κάθε τομέα.
ford-mustang-2018
Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση της, οι μηχανικοί της Ford άλλαξαν τους προφυλακτήρες, ενώ τα εμπρός φώτα έχουν λεπτύνει και στα πίσω φωτιστικά σώματα έχει αλλάξει ο σχεδιασμός. Παράλληλα, το
εμπρός μέρος έχει γίνει πιο άγριο με την τοποθέτηση νέας μάσκας, ενώ πίσω πρωταγωνιστούν ο μαύρος διαχύτης και οι τετραπλές απολήξεις των εξατμίσεων.
ford-mustang-2018 (1)
Στο εσωτερικό, αρχικά αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ford δηλώνει πως όλες οι επενδύσεις έχουν κατασκευαστεί από ποιοτικότερα υλικά. Επίσης, στο ταμπλό βρίσκεται μία ψηφιακή οθόνη 12 ιντσών, μέσα από την οποία ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το στυλ οδήγησης (normal, sport, track), να ρυθμίσει τον ψεύτικο ήχο, αλλά ταυτόχρονα να ενημερώνεται και να ψυχαγωγείται.
2018-ford-mustang
Σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, στη γκάμα παραμένουν οι 2,3 Ecoboost και ο 5λιτρος V8, με τον δεύτερο να διαθέτει πλέον άμεσο ψεκασμό, γεγονός που συμβάλλει στο αυξημένο στροφάρισμα, τη βελτίωση των επιδόσεων και τη μείωση της κατανάλωσης. Ο μεγάλος κινητήρας θα συνεργάζεται με το 10τάχυτο σασμάν, ενώ το παλιό 6άρι μηχανικό σασμάν αντικαταστάθηκε από ένα νέο με διπλό συμπλέκτη.
Μπορεί να μην έχουμε ακόμη ακριβείς μετρήσεις, αλλά και οι δύο κινητήρες θα είναι ισχυρότεροι, ενώ παράλληλα, αλλαγές υπάρχουν και στο «στήσιμο» των νέων μοντέλων με νέες αναρτήσεις και την τοποθέτηση αντιστρεπτικής μπάρας.
Το λανσάρισμα της 6ης γενιάς Ford Mustang αναμένεται μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο για την Αμερική, ενώ στην Ευρώπη θα το δούμε στις αρχές του 2018