CarΗellas: Ώρα να μάθεις την κάθε λεπτομέρεια για την Ferrari F40 (vid)

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ώρα να μάθεις την κάθε λεπτομέρεια για την Ferrari F40 (vid)

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα αυτοκίνητο που λατρεύει κάθε φίλος της αυτοκίνησης, αυτό θα ήταν αναμφισβήτητα η Ferrari F40. Μπορεί όλοι να έχουμε μάθει την ιστορία της και πολλές λεπτομέρειες γι’ αυτήν, αλλά σε αυτό το video διάρκειας σχεδόν μισής ώρας, θα ακούσετε πράγματα που ίσως να μην είχατε φανταστεί ποτέ!
ferrari-f40-1600x900-wallpaper
Ακούγετε παράξενο, αλλά η Ferrari F40 έχει δύο δεξαμενές καυσίμου, οι οποίες βρίσκονται μπροστά από τους θόλους των πίσω τροχών. Μάλιστα, οι ευρωπαϊκές F40 έχουν ρεζερβουάρ κατασκευασμένο από
καουτσούκ, με αποτέλεσμα να χρήζει αντικατάστασης κάθε περίπου 7 χρόνια. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις αμερικάνικες που εξοπλίζονται με αλουμινένιο.
Ferrari-F40-red-supercar-in-high-speed_1600x900
Γνωρίζετε ότι στο εσωτερικό της δεν υπάρχει ηχοσύστημα, aircondition, ούτε καν χερούλι για τις πόρτες (ανοίγουν τραβώντας ένα συρματόσκοινο); Έχετε ακούσει ότι F40 και «κεντρικό κλείδωμα» δεν πάνε μαζί; Η θρυλική Ιταλίδα διαθέτει συνολικά οχτώ κλειδαριές για καμπίνα, καπό και χώρο αποθήκευσης, οι οποίες ανοίγουν με τρία διαφορετικά κλειδιά. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες θα μάθετε βλέποντας το παρακάτω video, γιατί όπως και να το κάνουμε, petrolhead χωρίς να ξέρει τα πάντα γι’ αυτό το αυτοκίνητο δεν υφίσταται!