CarΗellas: Πωλείται μία σπάνια BMW M3 «Johnny Cecotto»

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Πωλείται μία σπάνια BMW M3 «Johnny Cecotto»

Μία σπάνια BMW M3 «Johnny Cecotto» πωλείται αυτές τις μέρες. Πρόκειται για ειδική έκδοση του βαυαρικού μοντέλου που κατασκευάστηκε σε μόλις 505 αντίτυπα.
Η βαυαρική φίρμα αφιέρωσε τη συγκεκριμένη έκδοση στον οδηγό Johnny Cecotto, ο οποίος το 1988 είχε κερδίσει πολλούς αγώνες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τουρισμού. Η κυριότερη διαφορά εντοπίζεται στον
κινητήρα, όπου ο ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος χωρητικότητας 2,3 λίτρων αποδίδει 215 ίππους.
Όλα τα αντίτυπα της έκδοσης «Johnny Cecotto» ήταν διαθέσιμα σε τρία μόνο χρώματα: κόκκινο, ασήμι και ένα σκούρο μεταλλικό μπλε,. Το εσωτερικό διακοσμείται από μία συλλεκτική πλακέτα με αρίθμηση και οι ζάντες 16 ιντσών είναι βαμμένες με μαύρο χρώμα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε χρώμα «Macao Blue Metallic» και αγοράστηκε καινούριο στην Ιταλία το 1989. Μέχρι σήμερα έχει περάσει από τρεις ιδιοκτήτες, έχει διανύσει 126.045 χιλιόμετρα, αλλά παραμένει σε άριστη και πάνω απ’ όλα εργοστασιακή κατάσταση. 
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το αυτοκίνητο πωλείται στο Λονδίνο έναντι του ποσού των 80.500€.