CarΗellas: Ferrari Stallone: Ο διάδοχος της LaFerrari;

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Ferrari Stallone: Ο διάδοχος της LaFerrari;

Μπορεί η Ferrari να κρατά κλειστά τα σχέδιά της σχετικά με τον αντικαταστάτη της κορυφαίας LaFerrari, αλλά ο σχεδιαστής, Murray Sharp, αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να είναι.
Την ονομάζει Ferrari Stallone και η σχεδίασή της είναι εντυπωσιακή. Την παρουσίασε στο χαρακτηριστικό «Rosso Corsa» χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με την σκουρόχρωμη οροφή και τις εντυπωσιακές ζάντες
ανθρακονημάτων.
Διαθέτει κάμερες αντί για καθρέπτες, ενώ τόσο πίσω από τις πόρτες, όσο και στην οροφή, υπάρχουν εισαγωγές αέρα για την ψύξη του V12. Οι δύο απολήξεις της εξάτμισης βρίσκονται εκατέρωθεν του κινητήρα. Παράλληλα, έντονη χρήση ανθρακονημάτων έχει γίνει στον εμπρός προφυλακτήρα και στον διαχύτη.Ασφαλώς πρόκειται για ένα σχέδιο και δεν φέρει κινητήρα. Παρ’ όλα αυτά, ο δημιουργός θεωρεί ότι η Ferrari Stallone τροφοδοτείται από ένα υβριδικό σύστημα που φέρει V12 κινητήρα. Για την κατασκευή του σχεδίου χρησιμοποιήθηκαν 12 διαφορετικά προγράμματα σχεδιασμού, με το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικά ρεαλιστικό.
Τέλος, να τονίσουμε ότι μία από τις φωτογραφίες δείχνει την αεροδυναμική μελέτη και τον τρόπο με τον οποίο ρέει ο αέρας γύρω από το αμάξωμα προσφέροντας κάθετη δύναμη και ψύξη των φρένων.