CarΗellas: Πωλείται σπάνια Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Πωλείται σπάνια Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II

Μία από τις τελευταίες Lancia Delta HF Integrale πωλείται αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για την τελευταία και ισχυρότερη έκδοση Evoluzione II.



Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά σπάνια, μιας και κυκλοφόρησαν μόλις 4.223 αντίτυπα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βαμμένο με το εργοστασιακό κίτρινο χρώμα «Giallo Ginestra». Μόλις τα 220 αυτοκίνητα είχαν αυτό το χρώμα. Βγήκε από το εργοστάσιο το 1994 και έχει περάσει από τέσσερα χέρια.


Δείτε επίσης: Στο σφυρί το σπάνιο πισωκίνητο Opel Lotus Omega

Τελευταίος ιδιοκτήτης ήταν ένας Βρετανός, ο οποίος αγόρασε το αυτοκίνητο το 1998 και το κράτησε στην κατοχή του μέχρι σήμερα. Έχει διανύσει συνολικά 75.000 χιλιόμετρα και εννοείται ότι συνοδεύεται από όλα τα επίσημα έγγραφα. Μοναδική προσθήκη είναι η εξάτμιση από ανοξείδωτο ατσάλι και τα ενισχυμένα φρένα από τη Brembo.



Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με 16βάλβιδη κεφαλή και καταλυτικό μετατροπέα, ο οποίος αποδίδει 215 ίππους. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και ασφαλώς η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς.



Αυτή τη στιγμή, το αυτοκίνητο πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και η τιμή του ξεπερνά οριακά τις 72.000 ευρώ.