CarΗellas: Βελτιωμένο Audi RS3 παίρνει φωτιά αμέσως μετά από κόντρα (+video)

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Βελτιωμένο Audi RS3 παίρνει φωτιά αμέσως μετά από κόντρα (+video)

Την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής τους ένιωσαν οι δύο επιβάτες του βελτιωμένου Audi RS3 Sedan. Λίγο έλειψε να καούν ζωντανοί μέσα στο αυτοκίνητο των 1.100 ίππων.



Το video ξεκινά με μία κόντρα ενάντια σε McLaren 720S, ενώ αμέσως μετά το πανίσχυρο γερμανικό μοντέλο τα έβαλε με ένα Nissan GT-R. Τα δυσάρεστα ξεκίνησαν μόλις ολοκληρώθηκε και η δεύτερη κόντρα. Ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το αυτοκίνητο και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η καμπίνα γέμισε με καπνούς.

Δείτε επίσης: Τι είναι το AdBlue, πόσο κοστίζει και τι συμβαίνει αν τελειώσει;

Το αυτοκίνητο ήταν αδύνατο να σταματήσει, μιας και δεν είχε φρένα. Προφανώς αυτό συνέβη επειδή χάθηκαν τελείως τα υγρά φρένων. Η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν τα υγρά φρένων κύλησαν επάνω στην καυτή δισκόπλακα. Ευτυχώς τελικά το αυτοκίνητο σταμάτησε και οι δύο επιβάτες κατάφεραν να απομακρυνθούν από το αυτοκίνητο που τελικά κάηκε ολοσχερώς.



Οι παράνομες κόντρες στο δρόμο δεν εγκυμονούν μόνο τον κίνδυνο της σύγκρουσης. Συμβαίνουν και τέτοια ατυχήματα που σε περιβάλλον πίστας θα ήταν πολύ πιο εύκολο και ακίνδυνο να αντιμετωπισθούν. Ακολουθεί το σχετικό video και οι πρώτες σπίθες εμφανίζονται στο 4.50.