CarΗellas: Αυτό είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που πωλείται στην Ελλάδα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που πωλείται στην Ελλάδα

Στο εξωτερικό βλέπουμε συχνά αυτοκίνητα που αλλάζουν χέρια έναντι ποσών που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Στην Ελλάδα, όμως, κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια. Αυτή τη στιγμή, στην ελληνική πλατφόρμα "Car.gr" το ακριβότερο αυτοκίνητο ξεπερνά κατά πολύ το ένα εκατομμύριο.



Ο λόγος για μία Porsche 918 Spyder E-Hybrid, η οποία βγήκε από το εργοστάσιο το 2015 και έχει διανύσει μόλις 11.897 χιλιόμετρα. Είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζεται με "carbon pack", ενώ στο εσωτερικό της συναντάμε μαύρες, δερμάτινες επενδύσεις. Εκτός των άλλων, φέρει κεραμικά φρένα "Porsche Ceramic Composite Brake" και μονομπούλονες ζάντες 20 ιντσών. 

Δείτε επίσης: Αποθήκη στην Αμερική γεμάτη με Toyota Supra, GT-R, NSX και πολλά άλλα (+video)

Το γερμανικό hypercar κινείται με ένα υβριδικό σύνολο, που αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,6 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Έτσι, η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 887 ίππους και περνά σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 7 σχέσεων (PDK).



Η μία από τις συνολικά 918 Porsche 918 Spyder E-Hybrid που κατασκευάστηκαν συνολικά πωλείται αυτή τη στιγμή από την εταιρεία "KOLIOPOULOS-MALLIS SA" έναντι 1.480.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.