CarΗellas: Σώζοντας ένα Honda CRV από την πλημμύρα της Εύβοιας (+video)

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Σώζοντας ένα Honda CRV από την πλημμύρα της Εύβοιας (+video)

Μία εθελοντική προσπάθεια που αξίζει να αναφέρουμε έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού «Ιστορικά Αυτοκίνητα Συντήρηση - Tips» αποφάσισε με την ομάδα του να σώσει την περιουσία των κατοίκων της Εύβοιας.


Η προσπάθεια ξεκίνησε από την ριζική μεταμόρφωση ενός Volkswagen Borra, την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Η θέληση αυτής της ομάδας, όμως, φαίνεται ότι δε σταματάει κάπου εδώ. Στόχος των μελών της είναι να «σώσουν» όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούν και, στο video που ακολουθεί, θα τους δούμε να φέρνουν ένα Honda CRV στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από την μεγάλη καταστροφή.

Δείτε επίσης: Οδηγώντας με τον λάθος τρόπο μία Toyota Supra με μόλις 5.000 χλμ (+video)

Αρχικά καθαρίστηκε ο κινητήρας και απομακρύνθηκε όσο το δυνατόν περισσότερη λάσπη. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν αναλώσιμα ανταλλακτικά και το ιαπωνικό μοτέρ δεν άργησε να «κελαηδήσει» ξανά. Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με την περιποίηση του σαλονιού του Honda CRV. Τα πολλά λόγια, όμως, είναι περιττά για τέτοιες υπέροχες πρωτοβουλίες. Ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτούς τους ανθρώπους και παραθέτουμε το σχετικό video.