CarΗellas: Ομάδα ΔΙ.ΑΣ «συνοδεύει» μία οικογένεια μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων (+video)

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ομάδα ΔΙ.ΑΣ «συνοδεύει» μία οικογένεια μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων (+video)

Την εμπειρία του αποφάσισε να μοιραστεί μαζί ένας πατέρας που έλαβε τη βοήθεια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, όταν χρειάστηκε να μεταφέρει εκτάκτως τον μικρό του γιό στο Νοσοκομείο Παίδων με το αυτοκίνητο.



Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. «Χθες αργά το βράδυ μας συνέβη ένα περιστατικό με τον μικρό μας, καθώς έπρεπε να πάμε εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Στον δρόμο μας βρήκα ομάδα Δίας και ζήτησα από τους αστυνομικούς να μας συνοδεύσουν μέχρι το νοσοκομείο τάχιστα. Τούτοι λοιπόν οι Κύριοι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ανάψανε τους φάρους και τρέξαμε μαζί στο νοσοκομείο». Ο λόγος που ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο είναι γιατί θέλει να τους ευχαριστήσει θερμά. «Κύριοι για εμάς χθες ήσασταν οι δικοί μας ήρωες και σας ευχαριστούμε πολύ. Να προσέχετε εκεί έξω, ο Θεός να σας φυλάει», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας.

Δείτε επίσης: To περιπολικό 500 ίππων που φτιάχτηκε με έξοδα αστυνομικού

Οφείλουμε, βέβαια, να τονίσουμε την επικινδυνότητα της χρήσης του κινητού κατά την οδήγηση. Ειδικά στην περίπτωση έντονης συναισθηματικής φόρτισης, χάνεται κάθε έννοια της ασφαλούς οδήγησης.