CarΗellas: Πρώτη εμφάνιση για το νέο Audi S3 των 310 ίππων (+video)

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Πρώτη εμφάνιση για το νέο Audi S3 των 310 ίππων (+video)

Πριν από μερικές ημέρες παρουσιάστηκε επίσημα το νέο Audi S3. Τώρα ήρθε η ευκαιρία να το ακούσουμε για πρώτη φορά στο νέο video του καναλιού «Auditography».


Το νέο Audi S3 είναι φρεσκαρισμένο στα σημεία, με Singleframe μάσκα τριών περιοχών εισαγωγής του αέρα. Τα led φωτιστικά σώματα φέρουν 15 led και διαφοροποιούνται από το «απλό» μοντέλο, ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται ο διαχύτης και εκατέρωθεν δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Οι ζάντες είναι μεγέθους 18 ιντσών (προαιρετικά 19") και η απόσταση του αμαξώματος έχει μειωθεί από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά.

Audi RS5 (B8): Το πρώτο RS5 και αυτό που αγαπήθηκε περισσότερο; (+video)

Στο εσωτερικό υπάρχει μία οθόνη 10,25 σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων. Εναλλακτικά είναι διαθέσιμη η επιλογή του Virtual Cockpit Plus 12,3 ιντσών. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει άλλη μία οθόνη αφής για ενημέρωση και ψυχαγωγία, όπου το μέγεθός της είναι 10,1 ίντσες. Εννοείται ότι στον βασικό εξοπλισμό υπάρχει πληθώρα σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας, όπως η προειδοποίηση λωρίδας.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός 2λιτρος TFSI, ο οποίος αποδίδει 310 ίππους και 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με επτατάχυτο S tronic και η κίνηση εννοείται πως περνά και στους τέσσερις τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 4,65 δευτερόλεπτα και στα δύο αμαξώματα, ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.