CarΗellas: Προσιτή Lancia Delta Integrale στα χρώματα της Martini

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Προσιτή Lancia Delta Integrale στα χρώματα της Martini

Μία εξαιρετική Lancia Delta Integrale πωλείται αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι βαμμένη στα χρώματα της Martini.



Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο το 1989 και πρόκειται για την πρώτη έκδοση Integrale. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με δύο βαλβίδες στον κύλινδρο. Η χωρητικότητα του αγγίζει τα 2 λίτρα, ενώ αποδίδει 182 ίππους και 304 Nm ροπής.

Δείτε επίσης: Μισό εκατ. ευρώ γι' αυτή τη Mercedes 190E 2.5-16 Evolution II


Εξωτερικά, όπως ήδη αναφέραμε έχει βαφτεί στα χρώματα της Martini. Οι γνήσιες ζάντες είναι μεγέθους 15 ιντσών και φέρουν ελαστικά διαστάσεων 185/60. Στο εσωτερικό συναντάμε καθίσματα της Recaro και η κατάστασή του είναι άριστη. Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι πλέον δε λειτουργεί το aircondition. 


Όπως θα δείτε στην επίσημη αγγελία του «Bring A Trailer», το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 78.000 χιλιόμετρα. Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, απομένουν σχεδόν 10 ώρες για την ολοκλήρωση της δημοπρασίας και η τιμή βρίσκεται κάτω από τις 16.000 ευρώ. Εντυπωσιακό!