CarΗellas: Το πακέτο "M Performance Parts" μεταμορφώνει τη νέα BMW M3

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Το πακέτο "M Performance Parts" μεταμορφώνει τη νέα BMW M3

Σίγουρα η σχεδιαστική φιλοσοφία του εμπρός μέρους σηκώνει μεγάλη συζήτηση στην περίπτωση της νέας BMW M4. Ωστόσο, αξίζει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα έπειτα από την εφαρμογή των αξεσουάρ "M Performance Parts".


Πρόκειται για αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από την βαυαρική φίρμα προκειμένου να αποκτήσει έναν ακόμα πιο επιθετικό χαρακτήρα το νέο μοντέλο. Η παρουσίαση της συγκεκριμένης σειρά έγινε με μία BMW M3 με διχρωμία κόκκινου και μαύρου. Υπάρχει πλήθος εξαρτημάτων τα οποία κατασκευάστηκαν από ανθρακονήματα, όπως για παράδειγμα το εμπρός spitter και οι πλαϊνές ποδιές.



Δείτε επίσης: Ο Robert Kubica γυρίζει "δίχως αύριο" το Nurburgring με μία BMW M4 (+video)

Στο πίσω μέρος βλέπουμε ακόμα πιο εντυπωσιακές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το σχήμα το απολήξεων της εξάτμισης, τον διαχύτη και την σταθερή αεροτομή. Σε αρκετά σημεία υπάρχουν αεροδυναμικά βοηθήματα. Όσο για τις εικονιζόμενες ζάντες, προσφέρονται αποκλειστικά στο πακέτο "Μ Performance Parts" και έχουν διαστάσεις 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω.


Ασφαλώς υπάρχουν και αλλαγές στο εσωτερικό του αυτοκίνητου με πλήθος επιλογών που προσθέτουν carbon επιφάνειες και επενδύσεις με δέρμα τύπου alcantara.