CarΗellas: Πωλείται ένα κυριολεκτικά σαν καινούριο Fiat Coupe 20V

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Πωλείται ένα κυριολεκτικά σαν καινούριο Fiat Coupe 20V

Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα της δεκαετίας του '90 και εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί μεταχειρισμένο σε αυτή την κατάσταση. Δείτε πόσο κοστίζει αυτό το Fiat Coupe 20V με ελάχιστα χιλιόμετρα.


Το εν λόγω μοντέλο βγήκε από το εργοστάσιο το 1999 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 33.744 χιλιόμετρα. Όταν παρουσιάστηκε επίσημα, το Fiat Coupe 20V ήταν το ισχυρότερο αυτοκίνητο με κίνηση στον εμπρός άξονα και η σχεδίασή του εσωτερικού αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα έργα του οίκου Pininfarina.

Fiat PuntoGrale: Αυτό ήταν το Punto με τα "σωθικά" της Delta Integrale

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας  5κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας με τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο και σύστημα υπερπλήρωσης της Garrett. Αποδίδει 220 ίππους και 310 Nm ροπής. Έτσι, τα 0-100 χλμ/ώρα ήταν υπόθεση μόλις 6,5 δευτερολέπτων και η τελική άγγιζε τα 250 χλμ/ώρα. 


Το αυτοκίνητο που πωλείται αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα και όλα τα μηχανικά του μέρη λειτουργούν απροβλημάτιστα. Σύμφωνα με την περιγραφή, στα τέλη του 2018 αντικαταστάθηκε ο ιμάντας εκκεντροφόρων με το οδόμετρο να γράφει 30.400 χιλιόμετρα.



Το Fiat Coupe 20V πωλείται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία από την εταιρεία "Garage 11". Η τιμή του αγγίζει τα 17.900 ευρώ και, πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.