CarΗellas: Αυτή η Porsche 911 GT3 έχει γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στην πίστα (+video)

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Αυτή η Porsche 911 GT3 έχει γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στην πίστα (+video)

Υπάρχουν δύο ειδών ιδιοκτήτες supercars, αυτοί που κρατούν τα αυτοκίνητά τους σε ιδιωτικά πάρκινγκ και αυτοί που τα χαίρονται με την κάθε ευκαιρία. Ο κάτοχος της εικονιζόμενης Porsche 911 GT3 ανήκει σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία.


Όπως θα ακούσετε, έχει "γράψει" σχεδόν 950 γύρους στην πίστα του Nurburgring και 3.000 γύρους στην πίστα του Spa. Το αυτοκίνητό του αυτή τη στιγμή έχει διανύσει σχεδόν 300.000 χιλιόμετρα και συνεχίζει ακάθεκτό, με το 1/3 των χιλιομέτρων να έχει γίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς εντός πίστας. Ασφαλώς, το γερμανικό supercar δεν εξοπλίζεται με τον εργοστασιακό του κινητήρα.

Δείτε επίσης: Βελτιωμένο Audi RS3 παίρνει φωτιά αμέσως μετά από κόντρα (+video)

Αυτή τη στιγμή κινείται με τον τρίτο κινητήρα, ο οποίος μάλιστα φέρει στοιχεία και από την επόμενη γενιά (997). Ενδεικτικά, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι ο στροφαλοφόρος προέρχεται από κινητήρα της επόμενης γενιάς. Έτσι, η διαδρομή αυξάνεται κατά 4 χιλιοστά και κατ' επέκταση η χωρητικότητα του κινητήρα αγγίζει τα 4 λίτρα. 

Στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε ο youTuber "Misha Charoudin". Ώρα για μία γρήγορη βόλτα με την Porsche 911 GT3 που αρνείται να πεθάνει.