CarΗellas: 5+1 επικές διαφημίσεις αυτοκινήτων (vids)

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

5+1 επικές διαφημίσεις αυτοκινήτων (vids)

Κατά καιρούς οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν δημιουργήσει απίστευτες διαφημίσεις για τα μοντέλα τους. Άλλες φορές στόχευαν στο συναίσθημα και άλλες φορές στο χιούμορ του τηλεθεατή.
Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις 5+1 διαφημίσεις που θεωρούμε πιο εντυπωσιακές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες που θα έπρεπε να βρίσκονται σε
αυτό το κείμενο, αλλά δυστυχώς δε γίνεται να συμπεριληφθούν όλες. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρξει και δεύτερο, παρόμοιο κείμενο, που θα αναφέρετε στις 5+1 αστείες διαφημίσεις. Ας ξεκινήσουμε!
1. Η Audi έχει δημιουργήσει κατά καιρούς απίστευτες διαφημίσεις, αλλά αυτή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε τον ατμοσφαιρικό V10 του Audi R8 να «στροφάρει» μέχρι τις 8.700 σ.α.λ.
2. Γίνεται να λείπει η BMW από αυτό το άρθρο; Ασφαλώς όχι! Έχει δημιουργήσει απίστευτες διαφημίσεις, αλλά η πιο εντυπωσιακή «γυρίστηκε» με τη συνεισφορά των M μοντέλων της εταιρείας. Το ατελείωτο drift της M4 γύρω από τις προηγούμενες γενιές είναι μοναδικό, αλλά «όλα τα λεφτά» είναι το τέλος αυτής της διαφήμισης.
3. Συνεχίζουμε με την Ferrari και τη διαφήμιση της ειδικής LaFerrari Aperta, με τον Sebastian Vettel πίσω από το τιμόνι της. Στην προκειμένη περίπτωση τα λόγια είναι περιττά. Πατήστε το play και απολαύστε!
4. Η τέταρτη διαφήμιση ανήκει και πάλι στην Audi και σίγουρα την έχετε ξανά δει. Το Audi R8 πρώτης γενιάς περνά από το βασίλειο της Ferrari, το Maranello, και εξοργίζει τους πάντες.

5. Το επόμενο video ανήκει στην Mercedes και διαφημίζει το σύστημα αυτόματης στάθμευσης. Μοναδική η αντίδραση των παιδιών που υποκλίνονται στη «μαγεία» της γερμανικής φίρμας.
6. Για το τέλος αφήσαμε μία από τις πιο όμορφες διαφημίσεις της Porsche. Ο πιτσιρικάς δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την 911, επισκέπτεται την αντιπροσωπεία, μπαίνει στο αγαπημένο του αυτοκίνητο και ονειρεύεται.
Στο τέλος δεν ξεχνά να δώσει μία υπόσχεση ζωής στον εαυτό του ενώπιον του πωλητή.