CarΗellas: H ιστορία του όμορφου ελληνικού Fiesta στο επίσημο κανάλι της Ford (vid)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

H ιστορία του όμορφου ελληνικού Fiesta στο επίσημο κανάλι της Ford (vid)

Είναι μερικές ιστορίες που μας θυμίζουν ότι δε χρειάζεται να είσαι ιδιοκτήτης κάποιου πολυτελούς supercar για να είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου.
Το παρακάτω video είναι αφιερωμένο στην ιστορία του Λουκά και του δικού του Ford Fiesta, μοντέλο του 1981. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωταγωνιστής μας έλαβε τα χρήματα από τον παππού του προκειμένου να
αγοράσει ένα αυτοκίνητο που του αρέσει. Η πρώτη επαφή με το πράσινο Fiesta ήρθε το 1999, όπου ο Λουκάς αγόρασε το αυτοκίνητο έναντι 400.000 δραχμών και το ερωτεύτηκε σφόδρα. Σύντομα αποφάσισε να το ανακατασκευάσει με υπομονή χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά.
Σήμερα είναι ένα πραγματικό στολίδι και ο Λουκάς, όπως έχει αναφέρει, δεν επιτρέπει σε κανέναν να το οδηγεί. «Μόνο εγώ και ο θεός θα βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι του συγκεκριμένου Fiesta», δήλωνε χαρακτηριστικά και παραμένει πιστός σε αυτό, μιας και μέχρι σήμερα το έχει οδηγήσει αυτός και ο θεός του WRC, ο Sebastian Ogier. Ώρα να απολαύσουμε το όμορφο αφιέρωμα της Ford στο πράσινο Fiesta, που πλέον φέρει την υπογραφή του 6 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.