CarΗellas: Αυτή η Lamborghini Veneno θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ (pics)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Αυτή η Lamborghini Veneno θα ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ (pics)

Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια ιστορίας της, η Lamborghini παρουσίασε την Veneno στην έκθεση της Γενεύης το 2013. Ένα από τα συνολικά εννέα αντίτυπα πρόκειται να πωληθεί τις επόμενες ημέρες και η τιμή πρόκειται να ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το δεύτερο που κατασκευάστηκε στη σειρά της roadster έκδοσης και αγοράστηκε από βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες
περιπτώσεις, αγοράστηκε αλλά ουσιαστικά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει διανύσει μόλις 450 χιλιόμετρα.
Η εικονιζόμενη Lamborghini Veneno είναι βαμμένη στο εκπληκτικό «satin black», ενώ συνδυάζεται με πράσινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό και carbon επιφάνειες. Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της βρίσκεται ο V12 κινητήρας χωρητικότητας 6,5 λίτρων που προέρχεται από την Aventador, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η ισχύς έχει αυξηθεί στους 750 ίππους.
Το αυτοκίνητο θα πωληθεί από τον οίκο «RM Sotheby’s» στις αρχές του Φεβρουαρίου και η τιμή του υπολογίζεται ότι θα αγγίξει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από την επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.