CarΗellas: Παρουσιάστηκε το Honda S2000 20th Anniversary (pics)

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Παρουσιάστηκε το Honda S2000 20th Anniversary (pics)

Την αναβίωση του θρυλικού Honda S2000 πραγματοποίησε η ιαπωνική φίρμα στην έκθεση Tokyo Auto Salon παρουσιάζοντας το S2000 20th Anniversary Prototype.
Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι δεν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα περάσει εξ’ ολοκλήρου στην παραγωγή, αλλά αποτελεί έναν τρόπο παρουσίασης των νέων εξαρτημάτων του τμήματος «Honda Access»
για τους κατόχους του ιαπωνικού roadster. Βέβαια, ταυτόχρονα αποτίεται φόρος τιμής στα 20 χρόνια από την παραγωγή του εν λόγω μοντέλου.
Τα νέα εξαρτήματα είναι αρκετά για το εξωτερικό μέρος, όπως ο νέος εμπρός προφυλακτήρας, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, η διακριτική αεροτομή και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου «Yokohama Advan Racing RZ II». Για το εσωτερικό υπάρχουν νέα καθίσματα και οθόνη αφής της Panasonic.

Όπως αποκάλυψε η Honda, το Anniversary Prototype εξοπλίζεται με ανασχεδιασμένη ανάρτηση, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός ατμοσφαιρικός F20C χωρητικότητας 2.000 κ.εκ. με τεχνολογία VTEC που αποδίδει 240 ίππους στις 8.300 σ.α.λ. Αν λοιπόν έχετε στην κατοχή σας ένα Honda S2000, ήρθε η ώρα να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα γιατί σε μερικές ημέρες θα δημοσιευθεί ο τιμοκατάλογος των εξαρτημάτων από την Honda Access.