CarΗellas: Volkswagen Arteon R-Line 275 ίππων σε μόλις 250 αντίτυπα

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Volkswagen Arteon R-Line 275 ίππων σε μόλις 250 αντίτυπα

Τρία χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση του Volkswagen Arteon, η γερμανική εταιρεία προχώρησε στην παρουσίαση μίας ειδικής έκδοσης σε μόλις 250 αντίτυπα.
Ονομάζεται Arteon R-Line Edition και ξεχωρίζει εξωτερικά λόγω των μαύρων λεπτομερειών, των τεράστιων μαύρων ζαντών αλουμινίου μεγέθους 20 ιντσών και της διακριτικής αεροτομής στο πίσω μέρος. Επιπλέον,
το αμάξωμα διακοσμείται με «R-Line» λογότυπα και εντυπωσιακό είναι το χαρακτηριστικό Moonstone Grey χρώμα που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Ο εξοπλισμός είναι υπερβολικά πλούσιος για την σπάνια έκδοση, περιλαμβάνει Nappa δερμάτινες υπενδύσεις, εντυπωσιακό εσωτερικό φωτισμό και θερμαινόμενα καθίσματα μπρος-πίσω. Όπως και στις πιο «απλές» εκδόσεις, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και στο κέντρο δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η Volkswagen ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν αλλαγές, με τον 2λιτρο κινητήρα βενζίνης TSI να αποδίδει 190 ή 272 ίππους και τον 2.0 TDI βενζίνης 240 ίππους. Η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς (4Motion) μέσω ενός 7τάχυτου σασμάν διπλού συμπλέκτη.
Η έναρξη των πωλήσεων υπολογίζεται εντός του επόμενου μήνα, με την τιμή επί γερμανικού εδάφους να αγγίζει τις 55.970€.