CarΗellas: Audi RS6 Nogaro Edition με 705 ίππους (pics)

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Audi RS6 Nogaro Edition με 705 ίππους (pics)

Πριν από δύο χρόνια, η γκάμα των ήδη ισχυρών RS μοντέλων της Audi διευρύνθηκε με την προσθήκη των Performance εκδόσεων, με αλλαγές τόσο στην εμφάνιση, όσο και στα μηχανικά μέρη.
Audi_RS6_Avant_Performance
Με αφορμή, όμως, την πρωτοβουλία της γερμανικής φίρμας να αποδώσει φόρο τιμής στο πρώτο RS μοντέλο, που δεν είναι άλλο από το θρυλικό RS2 του 1994, παρουσιάσε το Audi RS6 Performance
Nogaro Edition. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα διατεθεί σε μόλις 150 αντίτυπα και για την κατασκευή του συνεισέφερε και ο βελτιωτικός οίκος ABT Sportsline.
Audi_RS6_Avant_Performance_rear
Εξωτερικά, το «σκληροπυρηνικό» μοντέλο θα ξεχωρίζει από τις σκουρόχρωμες λεπτομέρειες, τις ζάντες 21 ιντσών, τις διπλές απολήξεις και τον εντυπωσιακό διαχύτη. Το εσωτερικό του από την άλλη είναι εντυπωσιακό, μιας και κυριαρχεί το δέρμα alcantara, ενώ την παράσταση κλέβουν το flat-buttomed τιμόνι και οι μπλε αποχρώσεις.
Audi_RS6_Avant_Performance_Nogaro_Edition_0014
Η μεγαλύτερη αλλαγή βέβαια θα είναι στον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 4.000 κ.εκ. Η ιπποδύναμη των 605 ίππων ανέβηκε στους 705 (+100hp) και σύμφωνα με την γερμανική φίρμα, τα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και η βελόνα του κοντέρ σταματά στα 320 km/h.