CarΗellas: Η Land Rover μας παρουσιάζει το νέο της κινητό

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Η Land Rover μας παρουσιάζει το νέο της κινητό

Όλοι έχουμε ταυτίσει το όνομα της Land Rover με τα πολυτελή SUV και τα σκληροπυρηνικά «off-road» οχήματα της. Αυτή τη φορά όμως η βρετανική εταιρεία έλκει τα βλέμματα με την παρουσίαση ενός κινητού.
Land-Rover-Explore
Η φιλοσοφία της Land Rover υπάρχει πίσω από αυτό το smart-phone διότι θα είναι υπερβολικά ανθεκτικό. Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τον όμιλο Bullitt και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, σε πτώσεις και
επαφή με το αλμυρό νερό. Επίσης, ο χειρισμός γίνεται ακόμα και μέσα από γάντια χεριών!
Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών που φέρει γυαλί gorilla για μεγαλύτερη προστασία, ενώ το λειτουργικό είναι το Android Nougat της Google. Εξοπλίζεται με μνήμη ram μεγέθους 4 Gb, ενώ ο επεξεργαστής είναι 10-πύρηνος καιχρονισμένος στα 2,6 GHz. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4000mAh με αποτέλεσμα να πρόκειται για ένα κινητό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ανταγωνισμό.
Land-Rover-Explore_1
Η τιμή του νέου Land Rover Explorer θα ξεπερνά οριακά τα 650 ευρώ και εννοείται πως το ντεμπούτο του δεν θα γίνει σε κάποιο σαλόνι αυτοκινήτου, αλλά στην εκδήλωση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.