CarΗellas: Jeep Camp Arachova: Μία μοναδική εμπειρία

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Jeep Camp Arachova: Μία μοναδική εμπειρία

Την απόλυτη «off road» εμπειρία πρόκειται να ζήσετε μόλις επισκεφθείτε το Λιβάδι της Αράχωβας και πιο συγκεκριμένα τον ειδικά διαμορφωμένο χώρου του Jeep Camp Arachova. Το επισκεφθήκαμε και η εμπειρία ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη!
Jeep Camp Arachova
Με την άφιξή μας αντικρίσαμε τον οργανωμένο χώρο με δοκιμασίες που φέρνουν στο όριο τα ικανότατα μοντέλα της Jeep, όπως το «premium» Compass και η σκληροπυρηνική ειδική έκδοση «Trailhawk» του
Renegade. Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα περιλαμβάνει δοκιμασίες με μεγάλη κλίση, «σκακιέρα» που αναγκάζει τα οχήματα να κινηθούν στους δύο ή τους τρεις τροχούς, και άλλες αναδεικνύοντας τις εκτός δρόμου ικανότητες των συγκεκριμένων μοντέλων της Jeep.
Σημείο συνάντησης, είναι το premium «σπίτι» της Jeep – The Hut- στο Λιβάδι, που με τη ζεστή του ατμόσφαιρα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά video με τα Jeep σε δράση και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους στην πίστα.
Jeep Camp Arachova_1
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία του Jeep Camp Arachova προκειμένου να το επισκεφθείτε τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους στον αριθμό +30 6936 532754. Τέλος, μην ξεχάσετε να πατήσετε like στη σελίδα του Jeep Camp, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι!
Jeep Camp Arachova_2