CarΗellas: Νέες ειδικές εκδόσεις «Nring» για την Alfa Romeo

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Νέες ειδικές εκδόσεις «Nring» για την Alfa Romeo

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις ζωντανά στη μνήμη των Alfisti τα ρεκόρ των ιταλικών μοντέλων στην πίστα του Nurburgring; Ασφαλώς η δημιουργία ειδικών εκδόσεων!
Alfa Romeo Nring
Να σας θυμίσουμε αρχικά ότι η Alfa Romeo Giulia QV κατάφερε να γυρίσει την «πράσινη κόλαση» σε χρόνο 7:32 κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία των Sedan, ενώ η Stelvio QV, με χρόνο 7:51 είχε
κερδίσει την πρωτιά στα SUV επιδόσεων στην ίδια πίστα. Έτσι, η ιταλική φίρμα αποφάσισε να δημιουργήσει την ειδική έκδοση «Nring» για τα δύο μοντέλα σε μόλις 108 αντίτυπα, αριθμός καθόλου τυχαίος μιας και υποδηλώνει τα χρόνια που η Alfa Romeo γράφει ιστορία.
Οι συγκεκριμένες εκδόσεις, πέρα από τα πολλά extras, θα ξεχωρίζουν λόγω των πολλών carbon διακοσμητικών στοιχείων εξωτερικά, τα κεραμικά δισκόφρενα και τα Sparco Racing καθίσματα. Όλα τα μοντέλα θα διατεθούν αποκλειστικά στο χρώμα «Circuito Grey», ενώ μηχανικά δε θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Τόσο η ειδική έκδοση της Giulia QV, όσο και η Stelvio QV θα κρύβουν κάτω από το καπό τους τον κινητήρα twin-turbo V6 χωρητικότητας 2,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 600 Nm ροπής.
Alfa Romeo Nring_Stelvio
Η επίσημη παρουσίαση των ειδικών εκδόσων Nring θα πραγματοποιηθεί στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης.