CarΗellas: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes-AMG A35 (pics)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Mercedes-AMG A35 (pics)

Αυτή τη στιγμή, η ισχυρότερη έκδοση της νέας έκδοσης Mercedes A-Class είναι η A250 με τον υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα των 225 ίππων. Δεδομένου ότι η A45 AMG θα αποδίδει περίπου 400 ίππους, δεν θα πρέπει να υπάρξει και μία ενδιάμεση έκδοση;
2019-mercedes-amg-a35-teaser
Η απάντηση ονομάζεται Α35 AMG και οι πρώτες teaser φωτογραφίες αποκαλύφθηκαν. Πρόκειται για το μοντέλο που θα γεφυρώσει αυτό το τεράστιο χάσμα, ενώ παρόμοιες εκδόσεις θα αναπτυχθούν και σε άλλα
μοντέλα, όπως η GLA. Ο επικεφαλής της γερμανικής φίρμας ανέφερε στο παρελθόν ότι ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος θα αποδίδει 300 ίππους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία.
Υπενθυμίζουμε ότι η κορυφαία Α45 AMG θα εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουριο 2λιτρο κινητήρα, ο οποίος θα ξεπεράσει σε ισχύ τους 400 ίππους, ενώ θα διαθέτει πρόγραμμα οδήγησης για drift και ενδεχομένως να είναι ίδιο με αυτό που συναντάμε στη E63S. Η κίνηση θα περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4Matic, ενώ το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που επιλέχθηκε είναι 9άρι.
2019-mercedes-amg-a35-teaser (1)
Η Mercedes-AMG A35 θα αποκαλυφθεί στην έκθεση του Παρισιού σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και οι παραδώσεις στο τέλος του έτους.