CarΗellas: Πωλείται μία από τις φθηνότερες BMW M3 e46 που μπορείς να βρεις (pics)

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Πωλείται μία από τις φθηνότερες BMW M3 e46 που μπορείς να βρεις (pics)

Πολλοί θέλετε να αποκτήσετε κάποια στιγμή μία χειροκίνητη BMW M3 (e46) και το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.
Είναι μοντέλο του 2004, βαμμένο στο εκπληκτικό Laguna Seca Blue και έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα, για την ακρίβεια το οδόμετρο πλησιάζει σε λίγο τα 300.000 χιλιόμετρα. Παρ’ όλα αυτά, εξωτερικά και εσωτερικά
βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ πρόσφατα έγιναν πολλές εργασίες στα μηχανικά μέρη.
Σύμφωνα με την αγγελία έγινε γενική επισκευή σε κουζινέτα μπιελών και στο σύστημα Vanos. Επίσης, στο γενικό σέρβις συμπεριλήφθηκε η αλλαγή της καδένας χρονισμού και των βάσεων του κινητήρα, ενώ το σύστημα ψύξης ανανεώθηκε πλήρως με νέο θερμοστάτη και αντλία νερού.
Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο γνωστός εξακύλινδρος σε σειρά ατμοσφαιρικός S54 χωρητικότητας 3,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 333 ίππους, ενώ όπως ήδη αναφέραμε συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό σασμάν.
Η δημοπρασία βρίσκεται σε εξέλιξη από την εταιρεία «Bring A Trailer», με την τιμή πώλησης να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις 7.200€, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε πέντε ημέρες. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο.