CarΗellas: Αυτό το Honda S2000 είναι πραγματική ευκαιρία (pics)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό το Honda S2000 είναι πραγματική ευκαιρία (pics)

Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά αυτοκίνητα της ιαπωνικής φίρμας, στη χώρα μας η τιμή απόκτησης παραμένει υψηλή, αλλά το συγκεκριμένο είναι πραγματική ευκαιρία.
Ο λόγος για το εικονιζόμενο Honda S2000, μοντέλο του 2000 και βαμμένο στο εργοστασιακό του κόκκινο χρώμα, το οποίο παρέμεινε στα ίδια χέρια από την πρώτη έως και την τελευταία ημέρα. Έχει διανύσει μόλις
41.800 χιλιόμετρα, με τον κινητήρα να είναι ολοκαίνουριος μιας και τοποθετήθηκε πριν από 6.400 χιλιόμετρα.
Κάτι τέτοιο συνέβη διότι ο ιδιοκτήτης δεν ειδοποιήθηκε για μία ανάκληση της Honda σχετικά με τα μπουζί, με αποτέλεσμα το 2015 να καταστραφεί το μοτέρ ολοκληρωτικά. Μετά τη μεταφορά του οχήματος στην αντιπροσωπεία, διαπιστώθηκε ότι η ζημία που προκλήθηκε σχετιζόταν με την ανάκληση και παρόλο που το αυτοκίνητο ήταν εκτός εγγύησης, η Honda πλήρωσε για όλες τις επισκευές χωρίς να επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.
Τοποθετήθηκε ολοκαίνουριο μπλοκ,  συμπεριλαμβανομένων όλων των κινούμενων μερών, όπως οι μπιέλες, τα πιστόνια, ο στροφαλοφόρος άξονας κι ούτω καθ΄ εξής.
Το αυτοκίνητο προσφέρεται από την εταιρεία «Bring A Trailer», απομένουν μόλις τέσσερις ώρες για τη λήξη της δημοπρασίας και η τιμή βρίσκεται στα 12.400€. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.