CarΗellas: Πολύ σπάνια BMW e30 της Alpina πωλείται στη χώρα μας (pics)

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Πολύ σπάνια BMW e30 της Alpina πωλείται στη χώρα μας (pics)

Ένα αυτοκίνητο κόσμημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ελληνικό car.gr, είναι η σπάνια Alpina C2 2.5 του 1986 και αναζητά νέο αγοραστή.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά σπάνιο μιας και κατασκευάστηκε σε μόλις 74 αντίτυπα, με το εν λόγω μοντέλο να φέρει το αριθμό 059. Βασίζεται στη γνωστή BMW Σειρά 3 (e30) και έχει λάβει την
περιποίηση του δημοφιλούς οίκου της Alpina. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, με τις χαρακτηριστικές ζάντες 16 ιντσών, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και την ηλεκτρική οροφή.
Κάτω από το καπό έχουμε έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα με έξι κυλίνδρους σε σειρά και χωρητικότητα της τάξης των 2,5 λίτρων, με την ισχύ να αγγίζει τους 185 ίππους και τη ροπή τα 245 Nm. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων πέντε σχέσεων, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
Όπως θα δείτε και στην αγγελία, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 58.790 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε πραγματικά άριστη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή η τιμή του αγγίζει τις 55.000€. Τι πιστεύετε; Αξίζει η επένδυση σε ένα τόσο σπάνιο αυτοκίνητο;