CarΗellas: Πόσα δίνουμε γι’ αυτή την Alfa 75 με κινητήρα V6; (pics)

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Πόσα δίνουμε γι’ αυτή την Alfa 75 με κινητήρα V6; (pics)

Αυτή η είδηση σίγουρα δε θα αφήσει αδιάφορους τους φίλους μας τους Alfisti, μιας και πωλείται μία ισχυρή έκδοση της Alfa Romeo 75.
Όπως θα δείτε στην αγγελία, ονομάζεται Milano Verde, με αυτό το όνομα κυκλοφόρησε το 1988 στη Βόρεια Αμερική. Είναι βαμμένη με κόκκινο χρώμα και φέρει την χαρακτηριστική μαύρη λεπτομέρεια, ενώ παρά τη
μεγάλη της ηλικία εξοπλίζεται και με ηλιοροφή. Σύμφωνα με την αγγελία έχει επενδυθεί κάποιο ποσό για τη βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς με τοποθέτηση αμορτισέρ της Bilstein και αντιστρεπτικής δοκού.
Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας Busso V6 κινητήρας χωρητικότητας 3 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 185 ίππους και συνοδεύεται από μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ το ιταλικό μοντέλο εξοπλίζεται και με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο έχει διανύσει 270.000 χιλιόμετρα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε γενική επισκευή του μοτέρ. Πρόσφατα επισκευάστηκε και η ηλιοροφή επειδή υπήρχαν διαρροές, ενώ τα ελαστικά των ζαντών μεγέθους 15 ιντσών βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και η χρονολογία κατασκευής είναι το 2018.
Αυτή τη στιγμή, η δημοπρασία του βρίσκεται σε εξέλιξη με την τιμή πώλησης να βρίσκεται στα 2.890€. Απομένουν ακόμα πέντε ημέρες μέχρι την τελική πώληση και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε κάθε λεπτομέρεια από την επίσημη αγγελία.