CarΗellas: Πωλείται Subaru WRX STI «Final Edition» με μόλις 177 χλμ (pics)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Πωλείται Subaru WRX STI «Final Edition» με μόλις 177 χλμ (pics)

Με την ολοκλήρωση της 4ης γενιά Impreza WRX STI, η Subaru προσέφερε την έκδοση «Final Edition» σε μόλις 150 αντίτυπα στη Μ.Βρετανία και ένα από αυτά πωλείται σήμερα.

Συνοδεύεται από το γνωστό «WR Blue Pearl» χρώμα της ιαπωνικής φίρμας και εξωτερικά υπάρχουν μικρές διαφορές με την «απλή» έκδοση, όπως ο ανασχεδιασμένος εμπρός προφυλακτήρας και οι χρωμιωμένες
τετραπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Βέβαια το κερασάκι στην τούρτα είναι είναι χρυσές 19άρες ζάντες αλουμινίου.
Αισθητικές αναβαθμίσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, με το τιμόνι να είναι «ντυμένο» με alcantara δέρμα, ενώ, όπως και σε κάθε μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, θα υπάρχει το σχετικό ταμπελάκι. Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός μίας και υπάρχει keyless σύστημα με κόκκινο κουμπί για την εκκίνηση του κινητήρα, οθόνη αφής μεγέθους 7 ιντσών με σύστημα πλοήγηση, ηχοσύστημα της Harman Kardon με εννέα ηχεία ισχύος 440W, κάμερα οπισθοπορείας και προειδοποίηση για τυφλό σημείο.

Ως προς τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάποια αλλαγή, συνεπώς ο υπερτροφοδοτούμενος boxer κινητήρας χωρητικότητας 2,5 λίτρων αποδίδει 300 ίππους και 407 Nm ροπής, ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς από μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προσφέρεται από τον οίκο «Silverstone Auctions» και έχει διανύσει μόλις 177 χιλιόμετρα, με τους εκτιμητές να πιστεύουν ότι η τιμή πώλησής του θα κυμανθεί στο εύρος 24.000€ - 28.000€.