CarΗellas: Αυτό το Mitsubishi Evo IX MR είναι πραγματική ευκαιρία (pics)

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Αυτό το Mitsubishi Evo IX MR είναι πραγματική ευκαιρία (pics)

Αποτελεί όνειρο για πολλούς από εμάς και αυτή τη στιγμή πωλείται σε αρκετά καλή τιμή για την κατάστασή του. Ο λόγος για ένα Mitsubishi Lancer Evolution IX MR με ελάχιστα χιλιόμετρα.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι η 9η, για πολλούς η πιο αγαπημένη γενιά της δημοφιλούς σειράς, και κατασκευάστηκε το 2009. Είναι βαμμένο με το εκπληκτικό χρώμα «Apex Silver Metallic» και παραμένει σε
εργοστασιακή μορφή, σπάνιο γεγονός για τέτοιου είδους αυτοκίνητο. Εξοπλίζεται με ζάντες μεγέθους 17 ιντσών της BBS και τα ελαστικά είναι της Dunlop με μέγεθος 235/45.
Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο εκπληκτικός 4G63, ένας δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με μεταβλητό χρονισμό  που στην περίπτωση του MR αποδίδει 286 ίππους και 391 Nm ροπής. Συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και ασφαλώς η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς.
Όπως θα δείτε και στην επίσημη αγγελία του «Bring A Trailer», το ιαπωνικό μοντέλο έχει διανύσει μόλις 15.771 χιλιόμετρα και η τιμή του αγγίζει τις 31.470€, ενώ απομένει μόλις μία ημέρα για τη λήξη της δημοπρασίας. Σπεύσατε petrolheads!