CarΗellas: Πωλείται στην Ελλάδα μία επική Lancia Delta Integrale EVO II (pics)

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Πωλείται στην Ελλάδα μία επική Lancia Delta Integrale EVO II (pics)

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αγγελίες που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό στην ελληνική πλατφόρμα είναι η συγκεκριμένη Lancia Delta HF Integrale EVO II.
Είναι μοντέλο του 1994, έχει διανύσει λιγότερα από 60.000 χιλιόμετρα και, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τα πάντα είναι εργοστασιακά. Είναι βαμμένη με ένα όμορφο κόκκινο
χρώμα, εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16 ιντσών, ενώ το μπεζ εσωτερικό με τα μπάκετ καθίσματα και τα alcantara είναι πραγματικά εκπληκτικό.
Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με 16βάλβιδη κεφαλή και καταλυτικό μετατροπέα, ο οποίος αποδίδει 215 ίππους. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων και ασφαλώς η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς.
Ο αριθμός προβολών της αγγελίας μαρτυρά ότι πωλείται εδώ και αρκετό καιρό. Πράγματι έτσι είναι, η τιμή της μειώθηκε αισθητά και αυτή τη στιγμή βρίσκεται οριακά κάτω από τις 70.000€. Τι πιστεύετε; Αξίζει αυτό το ποσό για ένα από τα πιο θρυλικά «old school» αυτοκίνητα, το οποίο μάλιστα κατασκευάστηκε σε μόλις 4.223 αντίτυπα;