CarΗellas: FP2 GP Ουγγαρίας: Ο Vettel στην κορυφή, οι Red Bull στο κυνήγι

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

FP2 GP Ουγγαρίας: Ο Vettel στην κορυφή, οι Red Bull στο κυνήγι

Ο Sebastian Vettel σκαρφάλωσε στην κορυφή των χρόνων στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων μπροστά από τις Red Bull των Verstappen και Ricciardo. Τέταρτος πίσω από τους «Ταύρους» ο Kimi Raikkonen.
vettel

Το κλείσιμο της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών βρήκε τον Sebastian Vettel στην κορυφή των χρόνων, με τον Γερμανό να σημειώνει τον ταχύτερο γύρο της ημέρας με 1:16:834 και ultrasoft γόμα,
περίπου οκτώ δέκατα ταχύτερα από τον αντίστοιχο χρόνο του Daniel Ricciardo το πρωί. Πίσω του βέβαια, λιγότερο από ένα δέκατο μακριά, ήταν η έτερη Red Bull Racing, του Max Verstappen, την ώρα που ο Αυστραλός έμεινε τρίτος, κάπου δύο δέκατα πίσω από τον πρώην team-mate του.
Στην τέταρτη θέση ήταν όπως και το πρωί ο Kimi Raikkonen, μπροστά από τις δύο Mercedes, των Hamilton και Bottas που δεν κατάφεραν να κάνουν γρήγορους γύρους με την ultrasoft γόμα, εξαιτίας λαθών σε αμφότερες τις γρήγορες προσπάθειές τους, αφήνοντας έτσι ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται πάνω από τον πιθανό ρυθμό κατατακτηρίων των «Ασημί Βελών».
garagistas
«Best of the rest» ήταν εκ νέου ο Romain Grosjean, μία θέση πάνω από την Renault του Carlos Sainz, την ώρα που οι ομόσταυλοί τους δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από την 13η και 14η θέση αντίστοιχα. Την δεκάδα συμπλήρωσαν μία Toro Rosso και μία Force India, με τους Pierre Gasly και Esteban Ocon στην ένατη και δέκατη θέση.
Αμέσως εκτός αυτής, βρίσκουμε ξανά μία Force India, αυτήν την φορά του Sergio Perez, με τους Ινδούς να δείχνουν πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την πρωινή περίοδο. 12ος πλασαρίστηκε ο Fernando Alonso ενώ πίσω από τους Magnussen και Hulkenberg, στην 15η θέση βρέθηκε η δεύτερη Toro Rosso του Brendon Hartley.
Στις τελευταίες θέσεις έμειναν οι δύο Sauber και οι δύο Williams, μαζί με τον μονίμως προβληματικό και προβληματισμένο Stoffel Vandoorne, που δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο από την προτελευταία θέση, εξαιτίας και μίας εξόδου στην γρήγορη του προσπάθεια με την ultrasoft και έτσι έμεινε πάνω μονάχα από τον Sergey Sirotkin και περίπου οκτώ δέκατα μακριά από τον team-mate του.
DjHnYXWX4AAR0BN
Η δράση στο Ουγγαρόρινγκ συνεχίζεται αύριο, στην 13:00 ώρα Ελλάδος με τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές ενώ οι κατατακτήριες είναι προγραμματισμένες για τις 16:00, με όλες τις εξελίξεις να μεταδίδονται ζωντανά από την Βουδαπέστη, μέσω του Cosmote Sport 5HD.
Σύνταξη κειμένου: Κωνσταντίνος Μπουράμας
Επισκεφθείτε το
Garagistas για περισσότερα νέα από τον κόσμο της F1!