CarΗellas: Οδηγώντας την Lamborghini Huracan Performante με τον λάθος τρόπο (vid)

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Οδηγώντας την Lamborghini Huracan Performante με τον λάθος τρόπο (vid)

Η Lamborghini Huracan Performante είναι είναι αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε για να σπάει τα ρεκόρ στις πίστες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει όταν βρίσκεται στα λάθος χέρια.
Lamborghini Huracan Performante
Στο παρακάτω POV βίντεο θα δείτε την ανοιχτή της έκδοση να οδηγείται με τον πιο επικίνδυνο τρόπο στον επαρχιακό δρόμο της λίμνης Γκάρντα, στην βόρεια Ιταλία. Πολλές τρομακτικές προσπεράσεις, ταχύτητες
που ξεπερνούν κατά πολύ το όριο και περάσματα σε τυφλά σημεία της στροφής θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία.
Να υπενθυμίσουμε ότι κάτω από το καπό της κορυφαίας Huracan βρίσκεται ο ισχυρότερος V10 που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Lamborghini. Πρόκειται για τον ατμοσφαιρικό V10 χωρητικότητας 5,2 λίτρων, ο οποίος μετά από τη νέα εισαγωγή αέρα, την ανασχεδιασμένη εξάτμιση και τις βαλβίδες τιτανίου ανέβηκε στους 640 ίππους και τα 600 Nm ροπής. Η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω 7τάχυτου αυτόματου κιβώτιου διπλού συμπλέκτη.
Όταν οι μηχανικοί της Lamborghini κατασκεύαζαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στόχευαν τα απόλυτα ρεκόρ και το πέτυχαν, με την Performante να γράφει το εκπληκτικό 6’ 52”,01 εκθρονίζοντας την τότε βασίλισσα της «πράσινης κόλασης», Porsche 918 Spyder. Δυστυχώς, όμως, στα λάθος χέρια μπορεί να αποβεί φονικό όπλο!