CarΗellas: Έρευνα: Ποιες εταιρείες έχουν τα λιγότερα «Check Engine»;

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Έρευνα: Ποιες εταιρείες έχουν τα λιγότερα «Check Engine»;

Τα αποτελέσματα μίας νέας έρευνας σχετικά με την αξιοπιστία των αυτοκινήτων δημοσιεύθηκαν πρόσφατα και ο τρόπος αξιολόγησης σχετιζόταν με την γνωστή λυχνία «Check Engine».
Toyota-Logo-Wallpaper
Η έρευνα έγινε από την εταιρεία CarMD και συμμετείχαν 5,6 εκατομμύρια αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν από την 1η Οκτωβρίου του 2017 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2018. Το έτος κατασκευής των αυτοκινήτων
κυμαινόταν από το 1996 μέχρι και σήμερα.
Η πρώτη λίστα που δημοσιεύθηκε αφορούσε τη συνολική αξιοπιστία της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας και για να γίνει η κατάταξη λήφθηκαν υπόψιν η συχνότητα των Check Engine, το είδος της βλάβης και το κόστος επισκευής. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν την Toyota στην πρώτη θέση, ακολούθησε η Acura (Honda των Η.Π.Α.) και την τριάδα συμπλήρωσε η Hyundai.
pio aksiopisti etaireia
Ενδιαφέρον είχε και η λίστα των εταιρειών με το μικρότερο κόστος επισκευής ανά εμφανιζόμενη ένδειξη. Σε επίπεδο αυτοκινητοβιομηχανιών νικήτρια αναδείχτηκε η Mazda, με την Kia να ακολουθεί, ενώ σε επίπεδο μοντέλων οι φθηνότερες επισκευές ανήκουν στα Hyundai Tucson και Accent.
pio aksiopisto montelo
Τέλος, καθαρά σε επίπεδο μοντέλων, αυτοκίνητο με τη μικρότερη συχνότητα εμφάνισης του Check Engine ήταν το Audi Q5 και στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Honda Civic του 2017.
2016-Audi-Q5-Changes-Free-Download-Wallpaper