CarΗellas: Έτσι θα είναι από πίσω η νέα Toyota Supra

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Έτσι θα είναι από πίσω η νέα Toyota Supra

Μπορεί η Toyota να είναι διστακτική ως προς την αποκάλυψη της νέας Supra, μιας και έχει δημοσιεύσει μόλις ένα video, αλλά έχουμε ήδη τη δεύτερη διαρροή φωτογραφίας που μας δίνει μία αίσθηση σχετικά με το πίσω μέρος.
2020-toyota-supra-spy-photo-1
Τα φωτιστικά σώματα μοιάζουν αρκετά με αυτά του FT-1 Concept που είχε παρουσιαστεί πριν από περίπου 4 χρόνια. Επίσης βλέπουμε μία αεροτομή που είναι ενσωματωμένη στο αμάξωμα, ενώ πολύ πιθανό είναι
ακριβώς μπροστά της να υπάρχει και μία αναδιπλούμενη. Τέλος, όπως βλέπετε στο κάτω μέρος υπάρχει ο διαχύτης και οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων.
Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα κινείται με τρία μηχανικά σύνολα, δύο 2λιτρα απόδοσης 195 και 255 ίππων αντίστοιχα, αλλά και ένα 3λιτρο 6 κύλινδρο σε σειρά twin-turbo 340 ίππων. Όλοι οι κινητήρες θα συνεργάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ως διαθέσιμη επιλογή.
2020-toyota-supra-spy-photo_thumb[2]
Έχουμε δύο φωτογραφίες πλέον χωρίς ίχνος καμουφλάζ, ικανές να δώσουν μία σφαιρική εικόνα για την εξωτερική εμφάνιση της αγαπημένης μας Toyota Supra. Η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παρουσίασή της στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις 14 Ιανουαρίου έχει ήδη ξεκινήσει!