CarΗellas: Gymkhana TEΝ: Ο Ken Block καίει λάστιχο για 19 ολόκληρα λεπτά (vid)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Gymkhana TEΝ: Ο Ken Block καίει λάστιχο για 19 ολόκληρα λεπτά (vid)

Το κορυφαίο Gymkhana έχει πλέον δημοσιευθεί και θα δείτε τον Ken Block να γυρνά σε όλη τη γη και να καταστρέφει ελαστικά.
gymkhana-ten-07_2048x2048
Το 19λεπτο βίντεο είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά «το 10 το καλό» και σε πρώτη φάση βλέπουμε τον Αμερικανό να οδηγεί το αγωνιστικό Ford του Sebastian Ogier κάπου στη Σουηδία. Στη συνέχεια
επιβιβάζεται στο τερατώδες Hoonicorn V2 στο Detroit. Μία στάση εδώ για να υπενθυμίσουμε τι εστί Hoonicorn! Πρόκειται για μία από τις πιο τρομακτικές Mustang του πλανήτη που εξοπλίζεται με τον θηριώδη V8 χωρητικότητας 6,7 λίτρων που «τρέφεται» με μεθανόλη. Με τη βοήθεια των διπλών τούρμπο που είναι ρυθμισμένα στα 1,45 bar η απόδοσή της αγγίζει τους 1.400 ίππους.
Συνεχίζουμε με σκηνές από την πόλη Guanajuato του Μεξικό, όπου ο Ken Block οδηγάει το Focus RS SX, το οποίο προέρχεται από το πρωτάθλημα Rallycross. Επόμενη στάση είναι το Los Angeles με το Ford Escort RS Cosworth, το οποίο είναι τετρακίνητο και αποδίδει 350 ίππους, ενώ για το τέλος έμεινε το Hoonitruck ισχύος 914 ίππων κάπου στο Texas των Η.Π.Α.
Δυναμώστε τον ήχο, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!