CarΗellas: 70 χρόνια Abarth με ειδικές εκδόσεις (pics)

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

70 χρόνια Abarth με ειδικές εκδόσεις (pics)

Συμπληρώνοντας την 7η δεκαετία της στον χώρο της αυτοκίνησης, η Abarth ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει προς πώληση ειδικές εκδόσεις «70th Anniversary» για τα Fiat 124 Spider και 595.
Ξεκινώντας με τον μικρό της παρέας, η επετειακή έκδοση του Abarth 595 θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα απόδοσης 180 ίππων, ενώ θα διαθέτει καθίσματα της Brembo και εξάτμιση Record Monza, η οποία διαθέτει
ειδικό κουμπί για πιο «αγριεμένο» ήχο. Στο εσωτερικό υπάρχει το σύστημα ψυχαγωγίας «Uconnect», που εξοπλίζεται με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ο οδηγός ενημερώνεται από οθόνη 7 ιντσών.
Περνάμε στο οδηγοκεντρικό «Abarth 124 70th Anniversary», που στη συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με την απόδοση να αγγίζει τους 170 ίππους και τα 250 Nm. Το χαμηλό βάρος επιτρέπει επιτάχυνση από στάση μέχρι τα 100 km/h σε μόλις 6,8 δεύτερα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 232 km/h.
Εφοδιάζεται με ζάντες της OZ, τα καθίσματα είναι δερμάτινα, ενώ ξεχωρίζουν οι κόκκινες πινελιές σε καθρέπτες και εμπρός μάσκα. Οι πωλήσεις των συγκεκριμένων εκδόσεων θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί.