CarΗellas: Νέα γκάφα της Toyota μας δίνει επίσημο video για τη νέα Supra (vid)

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Νέα γκάφα της Toyota μας δίνει επίσημο video για τη νέα Supra (vid)

Να είναι καλά η Toyota του Μεξικού που δημοσίευσε ένα video της νέας Supra και ακόμα καλύτερα το φόρουμ SupraMKV.com που πρόλαβε να το αποθηκεύσει. Πλέον έχουμε επίσημο video!
toyota_supra_05
Απομένουν λίγα 24ωρα μέχρι τη Δευτέρα που θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη της Toyota Supra στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Η πρώτη αποκάλυψη φωτογραφιών ήρθε  από ένα μέλος του forum Supra MKV που ανέφερε
ότι έλαβε ένα email επιβεβαίωσης από την Toyota Γερμανίας το οποίο περιλάμβανε και δύο φωτογραφίες έπειτα από εγγραφή του σε λίστα αναμονής για τη νέα Supra.
Αυτή τη φορά, όμως, έχουμε ένα video που δημοσιεύθηκε στο twitter από τον επίσημο λογαριασμό της Toyota Μεξικού και διαγράφηκε κατευθείαν. Σας το παραθέτουμε παρακάτω και υπενθυμίζουμε ότι η κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου εξοπλίζεται με τον 3λιτρο twin-turbo 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα απόδοσης 340 ίππων, ενώ θα υπάρχουν και άλλα δύο 2λιτρα μηχανικά σύνολα απόδοσης 195 και 255 ίππων αντίστοιχα. Όλοι οι κινητήρες θα συνεργάζονται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ως διαθέσιμη επιλογή.